Vedic Art -kurssit

Tervetuloa Vedic Art -kurssille!

Pidän taas kurssin pitkästä aikaa 1,5 vuoden tauon jälkeen. Päätin pitää kurssin taas koska sitä on niin paljon toivottu!

14.–15.4.2018, lauantai ja sunnuntai klo 10–16

paikka: kulttuuritalo Valve, Oulu (Kuvataideluokka Konstila)
peruskurssit ja maalarit, opettajana Riikka Kontio

Vedic Art on vedatietoon pohjautuva kuvataiteen tekemisen ja opettamisen menetelmä, jossa koetaan 17 kuvataiteen perusperiaatetta piirtäen ja maalaten. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat maalata, etsiä luovuuttaan tai vahvistaa intuitiotaan. Mainio syy tulla kurssille on oman elämäntehtävän tarkastelu tai jos häpeä estää sinua luomasta.

Taiteentekeminen opitaan itse tekemällä ja kokemalla. Harjoituksiin on runsaasti aikaa, jotta jokainen ehtii kiirehtimättä tutkia jokaista askelta. Harjoittelemme omaa ilmaisua ja rohkeutta luoda itsenäisesti, emme perinteisiä maalaustekniikoita.

Ensimmäisellä viikonlopulla käydään läpi 8 prinsiippiä

Peruskurssin ensimmäisinä päivinä tutkitaan kuvataiteen perusperiaatteita 0–8 piirtäen ja maalaten. Toisella viikonlopulla alamme maalaamaan kankaalle ja työskentely on vieläkin itsenäisempää ja intensiivisempää, harjoittelulle on entistäkin enemmän aikaa. Käymme läpi 4 prinsiippiä 9–12. Viimeisellä viikonlopulla annetaan loput 13–17.

Otamme kosketusta hiljaisuuteen, itseemme

Työskentelyn aikana olemme hiljaisuudessa, annamme kaikille työskentelyrauhan. Suosittelen pitämään puhelimet suljettuina. Emme kommentoi toistemme töitä tai työskentelytapoja. Tule kurssille omasta halustasi piirtää ja maalata. Kurssipäivien illat kannattaa varata levolle.

HINNAT & ILMOITTAUTUMINEN

Peruskurssille osallistuminen maksaa 120 e / viikonloppu. Koko peruskurssi eli 17 prinsiippiä kestää yhteensä kolme viikonloppua. Ne voit käydä sinulle sopivaan tahtiin. Jatkokurssi maksaa 120 e / viikonloppu ja maalarit 60 e / viikonloppu. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 % ja tilavuokran. Jollei toisin ilmoiteta. Lapset (6–16-vuotiaat) pääsevät kurssille ilmaiseksi vanhemman mukana.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiviestillä 30.3.2018 mennessä.
Kerro kurssiajankohta, -taso sekä yhteystietosi os: riikka.kontio(at)waria.fi

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos osallistujia ilmoittautuu riittävästi.

VÄLINEET

Jokainen tuo mukanaan omat välineensä. Ota niitä, joilla tykkäät tehdä, joita jo omistat:

– erilaista ja eri kokoista paperia, A4–A2, lisäksi paljon suttupaperia, esim. A3 kilopaperi / piirustuslehtiö
– pehmeitä lyijykyniä 3B–6B ja terotin
– sakset
– liimaa (askartelu)
– vesikupit, paletit tarvittaessa
– talouspaperia / pyyhkeitä pensselien pyyhkimiseen
– erilaiset värikynät / väriliidut / vesivärit ja/ peitevärit
– siveltimet
– oma essu/ maalausvaatteet ja hanskat, jos haluat

Toiselle viikonlopulle voit ottaa paperin ja kynän lisäksi pohjustettua kangasta tai pinkopohjia ja akryylivärit / Källman-temperavärit mukaan. Sekä muut tarvitsemasi maalaustarvikkeet: vesikuppi, siveltimet, sienet, paletti, paperia / pyyhe yms.

Tulethan ajoissa paikalle, kiitos!