Kollaaseja

Historian rakentama, 2020, koko: 1 x 1 m. Hinta 1100 €.

Oodi naiselle

Kollaasisarja juhlii naista. Kollaaseissa näyttäytyy erilaisia hahmoja: kovia kokeneita, pehmeitä puhuneita, paljon antaneita, vähän ottaneita, hieman hassuja, hyvin vakavia, kauniita ja tuhmia. Arvokkaita, oppineita, juhlineita, kärsiviä, parsittuja, toipuneita, mauttomia, vinksahtaneita ja viisaita.

Kiltit tytöt -sarja

Kiltin tytön kauniin pinnan alla elää syvä maailma älyä, hienovaraista huomiokykyä, lahjakkutta, neuvokkuutta, taituruutta, vahvuutta ja hersyvää naurua. Tyttö omaa sensitiivistä tunneälyä ja valtavan tunneskaalan. Hän on monipuolisesti luova. Tyttö on hyvin tietoinen perimästään ja omasta paikastaan sukupolvien ketjussa.  Hänellä on voima murtautua kuorensa alta näkyväksi.

Kiltti tyttö

Ystäväpuu-sarja

Ystäväpuut tanssivat tuulessa samassa tahdissa. Ne kasvattavat yhteisen lehtikaton ja kurkottavat korkealle aurinkoon. Oksanhaaraan on turvallista tilkitä piskuinen pesä poloisille puluisille.

 

 

Valoa päin kortissa on paspikset valmiina..

****

Pienet kollaasit on tehty akryylivärein akvarellipapereille hyödyntäen vanhoja sanomalehtiä (Suomenkuvalehdet vuosilta 1936–56) ja karttoja.  Teoksia saa paspiksissa ja kortteina.

HINNASTO

Kaksiosaiset kortit, joissa originaaliteokset on pujotettu korttitaskuihin
(kortin koko 16 x 16 cm) 18 € / kpl

Kaksiosaiset kortit, joissa originaaliteokset on pujotettu korttitaskuihin, ja joissa on paspikset valmiina (kortin koko 16 x 16 cm)  38 € / kpl

Originaalit valmiina paspiksissa 80 €–240 € koon mukaan.