Vedic Art -kurssi

Tervetuloa Free Vedic Art -kurssille!

18.–19.1.2020
21.–22.3.2020
16.–17.5.2020

K2 taiteilijatalo Hiukkavaara, Oulu

Mitä on Vedic Art?

Vedic Art on vedatietoon pohjautuva kuvataiteen tekemisen ja opettamisen menetelmä, jossa koetaan 17 kuvataiteen perusperiaatetta piirtäen ja maalaten. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat maalata, etsiä luovuuttaan tai vahvistaa intuitiotaan. Mainio syy tulla kurssille on oman elämäntehtävän tarkastelu tai jos häpeä estää sinua luomasta.

Taiteentekeminen opitaan itse tekemällä ja kokemalla. Harjoituksiin on runsaasti aikaa, jotta jokainen ehtii kiirehtimättä tutkia jokaista askelta. Harjoittelemme omaa ilmaisua ja rohkeutta luoda itsenäisesti. Tule kurssille, kerron lisää!

Ensimmäisellä viikonlopulla käydään läpi 8 prinsiippiä

Peruskurssin ensimmäisinä päivinä tutkitaan kuvataiteen perusperiaatteita 0–8 piirtäen ja maalaten. Toisella viikonlopulla alamme maalaamaan kankaalle ja työskentely on vieläkin itsenäisempää ja intensiivisempää, harjoittelulle on entistäkin enemmän aikaa, käymme läpi 4 prinsiippiä 9–12. Viimeisellä viikonlopulla annetaan loput 13–17.

Otamme kosketusta hiljaisuuteen, itseemme

Työskentelyn aikana olemme hiljaisuudessa, annamme kaikille työskentelyrauhan. Suosittelen pitämään puhelimet suljettuina. Emme kommentoi toistemme töitä tai työskentelytapoja. Tule kurssille omasta halustasi piirtää ja maalata. Kurssipäivien illat kannattaa varata levolle.

HINNAT & ILMOITTAUTUMINEN

Peruskurssille osallistuminen maksaa 120 e / viikonloppu. Koko peruskurssi eli 17 prinsiippiä kestää yhteensä kolme viikonloppua. Ne voit käydä sinulle sopivaan tahtiin. Jatkokurssi maksaa 120 e / viikonloppu ja maalarit 60 e / viikonloppu. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 % ja tilavuokran, jollei toisin ilmoiteta. Lapset (6–16-vuotiaat) pääsevät kurssille ilmaiseksi vanhemman mukana.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiviestillä kaksi viikkoa ennen kurssin ajlkamispäivää. Ilmoittaudu osoitteeseen: riikka.kontio(at)waria.fi.
Kerro viestissä kurssiajankohta, -taso sekä yhteystietosi, myös puhelinnumerosi.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, kun osallistujia ilmoittautuu riittävästi. Ilmoittautumisen jälkeen varmistat paikkasi maksamalla laskun eräpäivään mennessä. Emme palauta kurssimaksua, jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkamisajankohtaa. Sairastumistapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Maksetun paikan voi luovuttaa toiselle.

VÄLINEET

Jokainen tuo mukanaan omat välineensä. Ota niitä, joilla tykkäät tehdä, joita jo omistat:

– erilaista ja eri kokoista paperia, A4–A2, lisäksi paljon suttupaperia, esim. A3 kilopaperi / piirustuslehtiö
– pehmeitä lyijykyniä 3B–6B ja terotin
– sakset
– askarteluliimaa, esim. erikeeper
– vesikupit ja paletit
– talouspaperia / pyyhkeitä pensselien pyyhkimiseen
– erilaiset värikynät / väriliidut / vesivärit ja/ peitevärit
– siveltimet
– oma essu/ maalausvaatteet ja hanskat, jos haluat

Toiselle viikonlopulle ( pr. 9 lähtien) voit ottaa paperin ja kynän lisäksi pohjustettua kangasta tai pinkopohjia ja akryylivärit / Källman-temperavärit mukaan sekä muut tarvitsemasi maalaustarvikkeet: vesikuppi, siveltimet, sienet, paletti, paperia / pyyhe yms.

Opetan perus- ja jatkokursseja.

Tervetuloa kurssille!